PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

(VIDEO) Nam čestitao osvajanje titule, poslao izvinjenje Musemiću i pojasnio navijačima: Čitam sve vaše poruke

Poslao je čestitku navijačima FK Sarajevo

Većinski vlasnik FK Sarajevo Nguyen Hoai Nam poslao je iz dalekog Vijetnama poruku u kojoj je navijačima čestitao osvajanje naslova prvaka BiH. Prisjetio se i Husrefa Musemića, kojem je uputio izvinjenje, što se nije direktno susreo sa njim.

“Dobro veče svima. Želim vam sve najljepše iz Vijetnama. Nadam se da ste tokom pandemije korona virusa zdravi i na sigurnom. Znam da je večeras posebna noć za sve nas koji volimo FK Sarajevo. Želim iskoristiti ovu priliku da se zahvalim svima, svim mojim igračima, osoblju, upravi kluba i navijačima za podršku tokom sezone. Bilo je teško, bili su pod velikim pritiskom, a danas smo dobili nagradu za to. Zahvale ću uputiti svim trenerima i njihovim stručnim štabovima. Posebne zahvale idu Husrefu Musemiću, koji je bio dugo sa nama, a koji je imao velike zasluge za osvajanje titule. Želim mu uputiti i izvinjenje, nisam se uspio sastati sa njim tokom smjene. Žao mi je. Želim se zahvaliti i Vinku Marinoviću koji je tim preuzeo početkom godine i omogućio da se ovo ostvari. Hvala ti Vinko. Posebna zahvala mora ići timu, svim igračima. Ušli su cijelim svojim srcem u ovo, išli su korak po korak da ostvare ovu pobjedu”, kazao je Nam.

Pojasnio je i da čita poruke koje navijači šalju na njegovu adresu.

“Posebnu i najveću zahvalu iz dubine srca dugujem svim navijačima FK Sarajevo koji su uvijek bili sa nama. Pamtim kraj 2019. godine, primio sam mnogo poruka putem facebooka. Mnogi su bili ljuti i razočarani mojim postupcima i postupcima uprave. Prihvatam da to navijači rade zato što vole klub, hvala vam. I kad ste ljuti i kad ste sretni, hvala vam za podršku. Molim vas samo jedno, ostanite uz FK Sarajevo, bez obzira na sve. Još jednom, hvala vam svima, ja volim FK Sarajevo”, kazao je Nam na kraju svog obraćanja.

 

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P