PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Široki teško protiv Mladosti

Domaći su uspjeli slaviti pobjedu rezultatom 2:1.

Foto: NK Široki Brijeg

Široki je s minimalnih 2:1 po izuzetno teškim uvjetima za igru, po kiši i klizavom terenu, savladao Mladost. Ta pobjeda mogla je biti i uvjerljivija da su “Plavo-bijeli” iskoristili barem još koju od prilika pred golom Bukvića.

Gosti su iznenađujuće poveli u 8. minuti. Alić je šutirao iz slobodnjaka s 18 metara, lopta je na putu ka golu domaćih nekog pogodila, promijenila smjer i Zlomislić je bio nemoćan – 0:1. Radeljić i Marić su zaprijetili poravnanjem, nakon toga i Vukoja, ali Bukvić je spašavao goste. Ipak, u 31. minuti iskosa s lijeve strane iz slobodnog udarca Jović je ubacio loptu pred gol gostiju, nitko nije reagirao i ona je iznenadila golmana gostiju – 1:1.

Jović je ponovno bio strijelac početkom drugog dijela. Ikić je odlično prošao po desnoj strani, odigrao povratnu loptu pred gol gostiju, a Joviću s pet metara nije bilo teško poslati loptu u mrežu Mladosti – 2:1. Nakon vodećeg gola Široki je imao još nekoliko prilika, Jurilj je u završnici u dva navrata bio u idealnim situacijama, no gol nije postigao, pogodio je tek stativu iz neposredne blizine u 78. minuti.

Gosti su u posljednjim trenucima utakmica imali sjajnu priliku za poravnanje, i prosto je nevjerovatno kako je ostalo 2:1.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P