PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

99 godina ljubavi – FK Željezničar predstavio domaći dres za sezonu 2020/21

Novi dres Kluba za sezonu 2020/2021 izrađen je od najkvalitetnijih materijala po najsavremenijoj tehnologiji.

Foto: Damir Hajdarbašić, www.fkz.ba

Fudbalski klub Željezničar u nastavku predstavlja glavnu garnituru Macron dresova za sezonu 2020/2021. Novi dres Kluba za sezonu 2020/2021 izrađen je od najkvalitetnijih materijala po najsavremenijoj tehnologiji.

Željezničar je nezamisliv bez naselja Grbavica, a Grbavica je nemoguća bez Želje. Neraskidiva veza koja je bila, jeste i biće vječnija od vječnosti. Pečat tome je dizajn dresa povodom 99 godina Kluba s mapom naselja Grbavica i stadionom pozicioniranim centralno na grudima.

Boja predstavlja tradicionalne Željine i boje korištene na dresovima kroz historiju. Dok parola „Jednom Željezničar, uvijek Željezničar“ predstavlja cjelokupnu filozofiju Kluba i 99 godina ljubavi.

Dres je dostupan u veličinama od XS do 4XL, a cijena dresa je 99,00 KM. Prodaja se vrši u Shopu FK Željezničar i putem Online Shopa, a aktivni članovi ostvaruju popust od 10 %.

Autor dizajna dresa je Haris Stambolić u saradnji s Farisom Nikšićem i Elvisom Huremovićem. Iza promotivnog video spota stoji produkcija City of Art. Klub zahvaljuje menadžmentu Hotela Novotel / Bristol na ustupljenom prostoru za snimanje. Ostale fotografije možete pogledati ovdje.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P