PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Maksimović: Dres Borca je težak, ne smijemo tražiti alibije

Borac ima problema uoči Olimpika, ali vjeruju u pobjedu na otvaranju polusezone.

Foto: Mondo.ba

Utakmicama 20. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj m:tel Premijer ligi BiH. Borac je na Gradskom stadionu u Banjaluci domaćin ekipi Olimpika. Biće to zvanični debi na klupi Borca za novog trenera Marka Maksimovića.

“Evo konačno je došlo i to prvo kolo i nastavak prvenstva. Dolazi nam ekipa Olimpika. Doveli su nekoliko provjerenih fudbalera sa renomeom kao što su Gavrić, Ćurjurić koji je igrao u Želji, Zrinjskom… Stigao je i treći trener u sezoni, Slavko Petrović. Sigurno da neće biti lako protiv njih, ne samo nama nego bilo kojoj drugoj ekipi. Znamo šta nas očekuje sutra i isto tako i igrači znaju. Sigurno da će dati maksimum, a ako tako bude mislim da rezultat neće izostati”, rekao je Maksimović.

Na utakmici protiv Olimpika Borčev šef struke neće moći računati na povrijeđene Lukića, Jovanovića i Dujakovića.

“Težak je dres Borca! Igrači i trener Borca moraju biti svjesni da je kritika zbog nepostignutog gola apsolutno opravdana i nikog ne zanima ko je igrao koju utakmicu i kakve probleme smo imali. Ništa od tog nemamo da tražimo alibi. Mi moramo ući u utakmicu bez alibija, maksimalno motivisani i maksimalno koncentrisani”, poručio je Marko Maksimović.

Utakmica Borac – Olimpik igra se u 17 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci, uz direktan prenos na kanalu Arena Sport.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P