PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Zrinjski doveo još jednog igrača iz nižeg ranga

Ovo je ukupno osmi igrač iz nižeg ranga koji je stigao u Zrinjski u ovom prelaznom roku.

Foto: NK Osijek

U Zrinjskom ove sezone ne miruju po pitanju dovođenja novih igrača. Tako je članom Plemića postao i Juraj Ljubić, još jedan, treći igrač koji je ove zime iz osječkog Gradskog vrta stigao Pod Bijeli brijeg.

Osmi novi igrač sletio je Pod Bijeli brijeg ove zime. I osmi je došao iz niželigaša, točnije iz Osijeka II iz kojeg je Zrinjski već doveo stopere Josipa Gačića i Marina Magdića. No, ovaj osmi je i povratnik u Zrinjski. Riječ je o rođenom Mostarcu, veznjaku Juraju Ljubiću (20) koji se već nalazi s momčadi u Međugorju, a koji je u Zrinjskom igrao kao klinac, sa 12-13 godina, nakon čega je otišao u zagrebački Dinamo.

Put ga je dalje odveo do Italije, gdje je bio član juniorskog tima SPAL-a, nakon čega je postao igračem zaprešićkog Intera, a sigurno da je nezanemariv podatak i to da je s hrvatskom kadetskom reprezentacijom 2017. nastupao na Euru, da je kasnije igrao i za starije HR uzraste.

Kako god bilo – Zrinjski je opet doveo igrača iz nižih liga. Prethodno su potpisali desni bek Anđelo Kordić, spomenuti stoperi Josip Gačić i Marin Magdić, veznjaci Zvonimir Vukoja, Mateo Božić i Dragan Juranović te krilo Domagoj Marušić. Kordić je došao iz Jadrana Luke Ploče, Gačić i Magdić iz Osijeka II, Vukoja iz Croatije Zmijavci, Božić iz Zvijezde Grdačac, Juranović iz Dubrave te Marušić iz opuzenskog Neretvanca.

Izvor: Dnevni.ba

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P