PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Savić: Nedostajao nam je Badji; Lazarević: Zasluženo smo pobijedili

Utakmicu je odlučio mladi Saša Maksimović, a pročitajte kako su utakmicu vidjeli treneri Slobode i Zvijezde 09.

Foto: tuzlalive.ba

Sloboda je sinoć uspjela da upiše nova tri boda protiv fenjeraša na tabeli, ekipe Zvijezde 09. Utakmicu je odlučio mladi Saša Maksimović, a pročitajte kako su utakmicu vidjeli treneri Slobode i Zvijezde 09.

“Kada je u pitanju naša realizacija, iluzorno je više bilo šta govoriti. Kod rezultata 0:0 smo imali dvije fantastične situacije, mislim da Sloboda do gola Maksimovića nije imala šut u okvir gola. Imali su terensku inicijativu, međutim opet se dešavaju stvari koje nam se redovno dešavaju, da ne realizujemo šanse koje moramo realizovati i to je veliki problem ekipe. Osim toga, danas nam je falio i Badji zbog crvenog kartona, a on je naša udarna igla”, izjavio je poslije meča trener Zvijezde 09 Boris Savić.

“Ja sam najavljivao da će ovo nama biti najteža utakmica, vidjeli ste da su oni u otvaranju utakmice bili puno agresivniji nego mi i da su mogli da se ponašaju domaćinski na ovom terenu. Mi smo sasvim zasluženo pobijedili i čestitam momcima što su uspjeli da se dignu na poluvremenu i da daju sve od sebe da uknjižimo nova tri boda. Kada je u pitanju sljedeće kolo, vjerujem da će igrači sami od sebe biti motivisani za tu utakmicu i da ćemo ga kvalitetno odraditi”, rekao je trener Slobode Mile Lazarević.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P