PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Slavko Petrović: Stvorićemo kompaktnu ekipu koja će igrati bitnu ulogu u PLBiH

Trener Radnika Slavko Petrović je, nakon još jednog odlaska, prokomentarisao dosad urađeno.
Slavko Petrović

Foto: Otisak.ba

Nakon Ševke Okića i Srđana Bečelića, Fudbalski klub Radnik napustio je i veznjak Miloš Plavšić. Sigurno je da će slika, zavisno od odluke o nastavku sezone, u narednim danima biti jasnija kada su u pitanju dolasci i odlasci. Podsjećamo vas da su ugovor sa Radnikom produžili kapiten Velibor Đurić, Pavle Sušić i Aleksandar Vasić, dok je mladi Nenad Nikić potpisao prvi profesionalni ugovor.

Šet stručnog štaba Radnika Slavko Petrović istakao je da će u narednim danima još nekoliko prvotimaca potpisati nove ugovore, te da će se sa sklapanjem tima za sljedeću sezonu početi nakon odluke o nastavku prvenstva.

” Što se tiče odlazaka oni su bili očekivani i neće bitnije uticati na ekipu. Ugovor sa Srđanom Bečelićem nije produžen jer je on peti stranac, a samo četiri mogu biti u sastavu, pa je jedan uvijek sjedio na tribinama. U sredini imamo četiri igrača koja mogu da igraju na Plavšićevoj poziciji, dok je slična situacija i sa Okićem sa kojim se nismo dogovorili oko finansijskih uslova. Pred potpisom ugovora je nekoliko prvotimaca i to će da se desi veoma brzo”, rekao je Petrović za srpskainfo.com.

Još je dodao da nije isključeno da bude još odlazaka iz redova semberskog premijerligaša.

“Možda bude i novih odlazaka, ali imaćemo dovoljno vremena da reagujemo i popunimo pozicije na kojima to bude potrebno. Kada bude zvanično da se prvenstvo nastavlja ili ne nastavlja videćemo gde smo deficitarni, a nakon toga ćemo dovoditi pojačanja. Sigurno ćemo stvoriti kompaktnu ekipu koja će i naredne sezone igrati bitnu ulogu u Premijer ligi BiH”, zaključio je iskusni strateg Radnika.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P